T-200 Ipari kapuk

THERMOLINE T-200 ipari szekcionált kapuinkat ipari és társasházi környezethez ajánljuk. Minden igényt kielégítő kivitelben, rövid határidővel gyártjuk. Tengelyvégi motorral, vagy láncos felhúzóval is rendelhető. Beépített személybejáróval, panoráma szekcióval is kérhető.

KLING mellékajtók

Mellékajtók a kapuval megegyező kivitelben szendvicspanelból, a megfelelő hőszigetelés biztosítása mellett. A mellékajtó praktikusan használható, ha gyorsan szeretne kerti szerszámokat, gépeket vagy kerékpárt a garázsból kihozni, a garázskapu felnyitása nélkül. Ezzel időt és energiát takarít meg.

Gyorsjárású PVC kapuk

Raktárak és élelmiszergyártó- vagy vegyi üzemek ideális kelléke a gyorsműködésű, por- és szennyeződésbiztos, hőszigetelt, vagy hőszigeteletlen ipari gyorskapu.

Lapozókapuk

Sokoldalú, innovatív és kellemes a szemnek. Az ADONE lapozókapu egy új elgondolás, keret nélküli padlóvezetésű futófelülettel és felső függesztett sínnel gyártva készül, a nagy méretű nyílások lezárásához ajánljuk.

Redőny kapuk, és rácsok

Ipari célú redőnykapuk és redőnyrácsok különböző méretben, tengelyre csavarodó kivitelben, rugós kiegyensúlyozással, vagy közvetlen tengelyhajtású motorral. Csarnokok, kirakatok lezárásához.

Tűzgátló szekcionált, redőny, és tolókapuk

A legújabb technológiáknak köszönhetően a tűzgátló kapuk könnyebbé váltak és egyre inkább közelítenek a hagyományos ipari kapukhoz. Az épületek tűzbiztonságát szolgálják. A Kling termékpalettáján tűzgátló redőnykapu (VR60), tűzgátló szekcionált kapu (PS60) és tűzgátló tolókapu (PL60) szerepel. 30-60-90 vagy akár 120 perc tűzállósággal.

PVC szalagfüggöny

A PVC szalagfüggönyök felszerelésével energiát takaríthat meg, akár 40%-kal is csökkentheti a hőveszteséget. Különböző méretekben rendelhető, különféle szalagvastagság és szalagszéleségben. Ideális, ha nagy a targoncaforgalom a helységek közt.